Akiknek a covidtól elment a szaglásuk ízlelésük, mikor kapták vissza?
Figyelt kérdés
2022. aug. 8. 13:10
1/12 anonim válasza:
Nem szeretnék bele kötni a kérdésbe de valószínűleg ha átgondolod akkor mikor kigyógyulsz belőle.
2/12 A kérdező kommentje:
Van akinek 1/2-1 évet is fennmaradt, mint poszt-covid tünet. Ezért kérdezem.
Már 2 hónapja voltam covidos, de nem teljesen tértek vissza.
2022. aug. 8. 13:21
3/12 anonim válasza:
Februárban voltunk kovidosok a fiammal együtt, nekem azóta sem jött vissza a szaglásom, semmilyen szagot nem érzek, fiamnak 2 hónapja visszajött, de azóta bűz szagokat és ízeket érez ételekben is.
4/12 anonim válasza:
Előző vagyok, azt elfelejtettem, hogy nekem szerencsére az ízérzékelésem nem ment el.
5/12 anonim válasza:
Tavaly márciusban voltam covidos,azóta se jött vissza teljesen!
6/12 anonim válasza:
2-3 nap teljes íz- és szagvesztés után jó két hét volt, míg visszaállt minden, nem minden tartományban egyszerre.
7/12 anonim válasza:
2020 novembere óta nem tért vissza
8/12 anonim válasza:
Tavaly szeptember,október táján lettem covidos,már 2-3 napja nem éreztem az ízeket és a szagokat,amikor eszembe jutott ,h beverek egy gerezd fokhagymát. Rá 1-2 órára hirtelen megéreztem a kávé illatát ,utána örömben mindent végig szagoltam és kóstolhattam 😃 A munkatársaim is betegek voltak,nekik is ajánlottam a fokhagymát, ők is rohamosan javulni kezdtek tőle. Azóta isebben hiszek amit magamon tapasztaltam ,van hogy naponta megeszek 1 gerezdet legalább megelőzésképpen.Szerintem érdemes megpróbálnod,vesztenivalód nincs .
9/12 anonim válasza:
Én rengeteg fokhagymát ettem lángosra, bundás kenyérre, mégsem jött vissza a szaglásom.
10/12 anonim válasza:
Vajon miért pontozták le azokat mind akik megírták, hogy nem tért vissza a szaglásuk, ízérzékük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!