Valakinek van magyarázata erre?
Figyelt kérdés
Szóval 16 éves vagyok és valamiért az elmúlt egy évben nem tudom, hogy mi bajom van. A legkisebb veszekedés után is azonnal sírok, sőt egy normális beszélgetés közben is képes vagyok ingerült lenni és elsírni magam. Ma nevelőapám megkért, hogy vigyem ki vele az öcsémet a játszótérre, de nem volt semmi kedvem kimozdulni ezért azt mondtam nem akarok és amikor elkezdte mondani, hogy miért kéne kimennem megint elmondtam, hogy nem akarok de valamiért úgy éreztem, hogy el kell sírnom magam ezért bementem a szobámba. Pár nappal ezelőtt meg a bátyám tett megjegyzéseket a kinézetemre (ekcémás vagyok, nem a legszebb látvány) és mindig olyan szemét módon mondja el a "véleményét" a bőrömről, hogy elkezdem rosszul érezni magam miatta és az önbizalmam mindig úgymond "eltűnik" ezek után és sírok. Szóvam nem igazán értem miért lettem ilyen ingerlékeny és erre keresem a választ (meg ha van akkor megoldást is) lehet, hogy csak ez ilyen tini pubertás dolog, de mostanában állandóan rossz kedvem van ami átragad néha más emberekre is és ezért már a barátaim is alig akarnak találkozni velem mert azt mondják, hogy mindig világfájdalmas fejem van. Bocsánat hogy ezt ilyen hosszún fogalmaztam meg, de remélem valaki végigolvassa2022. aug. 6. 17:34
1/2 anonim válasza:
Orvoshoz bármikor el lehet menni, egy sima vérszegénységtől is lehet az ember indokolatlanul kimerült és ezt egy egyszerű vérvizsgálattal ki lehet deríteni.
A hangulatingadozások és az ingerlékenység a hormonális változások miatt vannak.
Az nem önbizalom, ami egy beszólás miatt eltűnik. Az önbizalom alapja az önismeret. Ha tudod, hogy mik a jó és rossz tulajdonságaid, akkor nem annyira tud kibillenteni egy-egy bántó megjegyzés.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm <3
2022. aug. 6. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!