Náthára megfázásra van valami bevált otthoni gyógymódotok? Nagyon ki vagyok.
Én megfázással sosem megyek dokihoz,mert nem akarok,még ilyenkor is egy "valag" gyógyszert beszedni. Inkább gyógynövényteákat iszom,kakukkfűteát,bodza-,csipke,és kamillateát,és reggelire mindig jó fokhagymás pirítóst eszem(ha Te is otthon vagy akkor megteheted). Valamint minden nap amig náthás vagyok egy citrom levét kifacsarom,összekeverem mézzel,és a nap folyamán ".elnyalogatom". Hidd el ezek többet érnek,mint bármelyik gyógyszer. Jobbulást neked! :)
25/N
Az elozohoz hasonloan, Enis itthon kezelem ezt, es gyogyfuveket hasznalok.
A kaukkfu-utifu ittam, es mivel virus is van, igy koromteat is, es hasonloan, Enis fogyasztok fok hagymat.
Lehet kesziteni hagyma teat is,kamilla teat.
Lefekvesnel, 1 aspirint, vagy panadolt vettem be.
Meg gőzölj kamillával, ha tele van a fejed, segít rajta. Akár a kisfiad is gőzölhet veled, csak neki otthoni szaunaként kell előadni.
Öltözz fel jó vastagon. Én ilyenkor nem szoktam spórolni, hősugárzó be, hogy jó meleg legyen. Melegben sokkal kevesebb idő alatt gyógyulsz (kb harmadannyi).
És pihenj sokat! Nem kell otthon semmit csinálni, reggel készíts el magadnak egy nagy adag teát, az ennivalót, hogy majd csak melegíteni kelljen. De nem foglalkozz a takarítással, egyebekkel. Esetleg próbáld ki, milyen hatással van rád az, ha a jól felfűtött szobában játzsotok egész nap a fiaddal :) Lehet, hogy az is segít gyógyulni :)
Jó sok fokhagyma ( esetleg 1 asp.+C-t is ihatsz, ha van otthon). Én már ahogy érzem, hogy kezd a nátha kijönni rajtam ezt csinálom és nem is jön ki a betegség.
Ha nem lenne gyerek melletted, akkor ezt is kipróbálhatnád ( állítólag hatásos):
0,5 dcl pálinka ( házi), bele méz, bors, fokhagyma - és húzóra meginni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!