Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit csináltatok volna a...

Mit csináltatok volna a helyemben ilyen helyzetben? Kézmosás-kézfogás.

Figyelt kérdés
Hamarabb értem a tárgyalásra még senki nem volt. Nagyon izgultam ezért elmentem WC-re. Bent láttam egy idősebb urat, aki, amikor kijött a fülkéből kézmosás nélkül távozott a helységből. Amikorra végeztem, már ott volt a felperesi oldal, és az első tárgyalás előtt odamentünk az alperesékhez, ahol is ott volt az idős úr, az alperes új ügyvédje. Bemutatkoztunk és kezet adott nekem... sajnos.

2022. aug. 2. 23:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én most a vírusra hivatkozva egy ideje próbálom megúszni a kézfogásokat, többnyire sikerrel.
2022. aug. 2. 23:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal lehetőséget keresek arra hogy elmenjek megmosni.
2022. aug. 2. 23:10
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Minden tárgyalóban van kirakva kézfertőtlenítő a covid óta, és ráírva, hogy kötelező használni. Senki rá se szokott nézni, de ebben az esetben szabálykövető lennék. :D
2022. aug. 2. 23:11
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szép kis ügyvéd!
2022. aug. 2. 23:11
 5/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy manapság ez miért marad ki egyeseknél, főleg egy felnőtt esetében. Valószínűleg elfogadtam volna a kézfogást én is, de az tuti, hogy amikir csak lehet elmennék kezet mosni vagy fertőtleníteni.
2022. aug. 3. 06:40
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát most miért, lehet azért közben beletörölte már a zakójába.

Egyébként mi alapján feltételezed, hogy egy farokon nagyobb kosz- és/vagy bacitelep van, mint egy kilincsen, billentyűzeten, kapaszkodón, tollon, pénzen ?

2022. aug. 3. 22:17
 7/8 A kérdező kommentje:

Ezt feltételeztem volna? Meg azért a baci fajtája is számít nem csak a nagysága.

Aztán meg hány emberrel foghatsz kezet anélkül hogy tudnád megtörölte-e, és mikor.

Ebben a történetben a tudatnak is fontos szerepe van.

2022. aug. 3. 23:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem érdekelne, tekintve hogy pl bkv-n ezerszer nagyobb mocsokba nyúlsz bele :D
2022. aug. 4. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!