Állandósult megfázás szerű tünetekkel hová fordulhatnék?
Milyen kedves hogy old meg azt mondja:) No comment.Ki kéne deríteni mi okozza.Magánorvoshoz menj ha van pénzed rá mert sajnos nem fog másképp kiderülni mi a gond.Nem vagy szénanáthás vagy erősen allergiás valamire?Ezen a vonalon érdemes volna elindulni.
Allergiára régebben ( több, mint 10 éve) néztek, de lehet, kellene. Sajnos magán dokira most nem kerül, munkanélküli vagyok. Mivel több eü gondom is van, amivel az orvosok szerint "együtt lehet élni". Mert persze nem ő szenved. Utolsóval már maszekban kaptam több év után ezt a kedves megjegyzést.
Kedves első! Igen, be vagyok oltva. Majdnem rámentem az első oltásra, mivel utólag kiderült, ezt a fajtát nem is igazán kaphattm volna. Persze, hiába kérdeztem a házidokit, melyik oltás kellene. A második és harmadik oltás azért nem viselt meg annyira, mert napokkal előtte elkezdtem gyógyszerezni magam. Orvosi javaslatra..
Szülés után kezdődött, és évről évre rosszabbodik. Néhány éve már egész évben küzdök. Csak a kovid előtt kaptam AB-t, azóta meg ezt a megjegyzést. Hiába szedek C és D vitamint, aspirint, kalmopyrint, meleg teát mézzel, stb. Semmi nem segít... Ha bejön a nyár, egy rövid ideig javul, de a fürdés, hűsítő jégkrém, üdítő, vagy tusolás után ismét erősödik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!