Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Pánik roham, vagy mi lehet a...

Pánik roham, vagy mi lehet a háttérben?

Figyelt kérdés

Egy ideje gyakran érzem szaporának a szívverésemet. Volt már, hogy légszomjam volt és az ehhez társuló félelem érzet is megvolt/van. Ezek már egy pár hónapja kezdődtek. Akkor kardiológia és labor vizsgálaton semmi problémát nem találtak. Sikerült nagyjából megelőzni az újabb rohamokat, mert nyilván jelentkeztek azóta is. De nem fajult addig, hogy halál félelmem legyen. A légzésemet kontrolláltam, így csak a szorongás volt jelen.

Azóta volt egy újabb ijesztő rohamom, menekülni akartam, a pulzusom az egekben volt, légszomjam volt. Ez lecsengett, megnyugodtam, de a szorongás és félelem érzet azóta is bennem van. Kialakult ilyen kis kényszeresség bennem még az elején, hogy hideg víz mindig van nálam és ezt kortyonként fogyasztva, nyugodtan tudtam utazni. Nos, ez rosszabb lett. Ugyanis a legutóbbi roham óta a gyomrom nem képes befogadni még a vizet sem. Hamar eltelítődve érzem magam. Voltam orvosnál, mert kisebb terhelésre és nyugalmi helyzetben is felment a pulzusom. De annyira tartok az újabb rosszulléttől, hogy nem merek gyógyszert bevenni.

Van valakinek kedve beszélgetni, aki érintett a témában?

2022. júl. 28. 20:10
 1/2 anonim ***** válasza:
72%
Valószínűleg van alapja a gondjaidnak. Mennyi idős vagy? Mostanság sok későtininek és korahuszasnak vannak (lányok és fiúk egyaránt) efféle gondjaik a sok elfojtott dolog vagy egyebek miatt.
2022. júl. 28. 20:27
 2/2 anonim ***** válasza:
91%
Én szívesen beszélgetek , már írtam.
2022. júl. 28. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!