Szédülési roham, ájulás érzés mitő lehet?
Figyelt kérdés
Neurológián, vérvételen, fül orr gégészeten és kardiológián voltam már. Minden rendben van! Mégis rohamokban szédülés tör rám. Pl sorban álltam a boltban és hirtelen azt éreztem el fogok ájulni és azonnal el kell innen mennem. Otthagytam mindent és ájulás közelben a kocsimhoz siettem. Ott 5 perc után jobban lettem. Ezek a rohamok bármikor rám törnek. Hétfőn fodrásznál voltam és abba kellett hagyni a hajam vágását mert majdnem elájultam közben, úgy szédültem.
Mi lehet ez és mi a megoldás? Vizet eleget fogyasztok, gyógyszert nem szedek, a vérnyomásom jó, cukrom is, 165 cm / 60 kg vagyok, sportos. Élhetetlen lassan az élet így, nem tudok sehova menni. Pár hete a munkahelyemre se jutottam el egy ilyen roham miatt.
2022. júl. 19. 14:16
2/3 anonim válasza:
Pszichés ok? Mondjuk én is ájulós vagyok, de velem akkor történik általában, ha nem tudom kontrollálni, hogy mi történik velem. De elég jól meg lehet tanulni kezelni.
3/3 anonim válasza:
Panikbetegseg. Én is így voltam. De már jobb. Tudom kezelni. Persze gyógyszert is szedek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!