Milyen érzés pisilni?
Figyelt kérdés
Főleg, ha nagyon kell? Valaki le tudná írni?2022. júl. 28. 19:49
1/10 anonim válasza:
Tartsd vissza, várd meg míg nagyon kell és írd le.
3/10 anonim válasza:
A záróizomnál egy enyhülés, a húgycső végén érzem, hogy valami mozog kifele.
4/10 anonim válasza:
Alig bírom tartani, ugrálok, fogdosom és egyszer csak megindul...ahhhh....nagyon jó!Amikor folyik,főleg ha be a nadrágba,az az igazi!
6/10 erogeen válasza:
Nagyon szeretem sokáig tartogatni. Érzem, ahogy egyre jobban feszül a hólyagom. A farkam végén érzem az erősödő pisiingert. Szorongatom, fogdosom és eljön a pillanat, amikor nem lehet sehogyan visszatartani. Előfordul hogy bepisilek. Nagyon jó érzés.
Kíváncsi vagyok, milyen érzés lányoknak, amikor pisilniük kell. F
8/10 anonim válasza:
Lány vagyok, és rossz érzés, az egész alhasam fáj...
9/10 anonim válasza:
Ja és semmi másra sem tudok olyankor koncentrálni
10/10 anonim válasza:
Én amúgy arra vagyok kíváncsi, férfiaknak milyen érzés, úgy hallottam a péniszükben érzik az ingert, na én meg valahogy nem a puncimban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!