Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Most szerintetek eltört a...

Most szerintetek eltört a lábfejem? (SOS)

Figyelt kérdés
Tesiórán,kb egy órája,a súlyzópadnál,annál a láberősítős résznél megütöttem a lábfejem,a külső bokacsonttól kb 2-3 cm-re.Járni tudok,de belilult és ha hozzáérek akkor fáj.Csak egy nagyon picit dagadt be,szal nem vészes.Szerintetek eltörhetett,vagy esetleg megrepedt?Vagy mit csináljak vele?SOS
2010. szept. 22. 14:23
 1/4 anonim válasza:
Sztem zúzódás, nekem volt ilyen a kezemen. hogy mentél haza?:D
2010. szept. 22. 14:43
 2/4 anonim ***** válasza:

szerintem ha eltört volna akkor nem tudnál ráállni. vagyis mikor nekem elvolt törve a lában akkor én nem bírtam. szerintem ha holnapig nem múlik akkor menj el orvoshoz, ő meg majd elküld röntgenre és akkor kiderül hogy eltört vagy csak zúzódott

16/L

2010. szept. 22. 14:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Úgy jöttem haza,hogy tudok járni.Csak néha fáj,amikor lépek!Amúgy köszi a válaszokat!
2010. szept. 22. 16:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne nyafogj már királylány! Két nap és elmúlik.
2010. szept. 23. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!