Egy helyben állásról lábfájás?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben vettem észre,hogy ha egy helyben állok,elnehezedik és elfárad mindkét lábam.
Ne nagy időtartama gondoljatok egy mosogatás vagy negyedóra állás a bankfiókban ilyesmi..
Utána fáj a lábam,nehezebb vele menni ,nehéznek érzem.
38 éves vagyok,egészséges nő,ülök munkát végzek egyébként..
Mit érdemes ezzel tenni,jelezhet valami betegséget?
2022. júl. 8. 15:11
1/4 anonim válasza:
Séta, kerékpározás segíthet. Az ülő munka miatt nincs hozzászokva a lábad.
2/4 anonim válasza:
Elsőnek igaza van. Az ülő munka miatt lehet. Én egy örökmozgó voltam világ életemben (ma már 60-on túli), és nemrég volt egy műtétem. Utána feküdnöm kellett egy ideig. Amikor végre újra sétálhattam, csak egész rövid távokat tudtam megtenni, és este még így is nagyon fájt a lábam. A fokozatosság a fontos, szerintem is.
3/4 anonim válasza:
Azért egy 38 éves embernek negyed óra alatt nem fájdul meg a lába csak azért mert ülőmunkát végez. Ott valami más van. Kérj tanácsot a háziorvostól!
4/4 anonim válasza:
Be is dagad? Mert az lehet vizesedés, a vizesedés meg lehet szívtől, vesétől... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!