Jelezzem az orvosnak?
Figyelt kérdés
Ma raktak fel egy 24 órás holter ekg-t és 17:45 re mennem kellene ma még terheléses EKG-ra. Kicsit kezdek beteg lenni ittam ma 2.5 liter teát ettem fokhagymát c vitamint és most rámértem a lázamra. 37.6-ot mértem. Ezt jelezzem az orvosnak? Így ma nem mehetek terheléses EKG-ra?2022. júl. 6. 16:04
1/9 anonim válasza:
Nyilván jelezd, és majd ő megmondja, mi legyen.
2/9 anonim válasza:
Miért rakták fel milyen panaszod volt ?
3/9 anonim válasza:
Alapjáraton a terheléses ekg-nál azt nézik fellép-e bármiféle szívvel kapcsolatos ingerületvezetési zavar és/vagy oxigénhiányos állapot, ami sok esetben megjelenik az ekg eredményeken. Jelezd neki mindenképp, szerintem max a pulzusod fog hamarabb felszökni a hőemelkedés/láz miatt.
4/9 A kérdező kommentje:
Azért mert néha rámjön a szívemnél bal oldalt éles vagy ilyesmi fájdalom. Olyankor elkezdek sétálni vagy nem erre gondolni meg nyujtózni akkor elmulik kb 10 percig tart... Nem mindennap van ez. Meg mikor fekszek hallom a fülembe a szívverésem meg érzem is a mellkasomon hogy dobog és zavar és idegesít nagyon már akkor is mikor készülök lefeküdni mert tudom hogy ez lesz... Egyszer 1 hónapja volt egy mellkasfájdalmam de aztán az elmúlt 1 órán belül. Már voltam korházba volt vérvétel meg ekg meg röntgen stb többször is de nem láttak semmit. Azért elmentem most egy szív ultrahang ra meg 24 órás holter volt rajtam meg terheléses ekg hogy ven e valami bajom vagy pedig a stressz miatt jött/jön ez ki rajtam.
2022. júl. 7. 12:54
5/9 A kérdező kommentje:
Vérnyomásom az jó 115-125/70-80 de a pulzusom változó.. Van mikor 75-80 de van mikor 100 fekve is.
2022. júl. 7. 12:54
7/9 A kérdező kommentje:
Semmi. Egeszseges vagyok
2022. júl. 7. 17:51
9/9 A kérdező kommentje:
Lehet a 3 hónap streszes munka most jon ki rajtam.
2022. júl. 7. 20:13
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!