Egy év alatt várható változás?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, 100 kg és 190 cm magas. Eddig nem igazán sportoltam, de most végeztem az iskolával és napi 8 órában álló munkát végzek. A kérdésem az lenne, ha 365 napon keresztül napi egy órát szobakerékpároznék teszem azt, akkor várható volna fogyás normális napi háromszori étkezés mellett? A válaszokat köszi :)2022. júl. 5. 10:57
1/2 anonim válasza:
Igen. És a kajálásodra is figyelj oda, legyen inkább napi ötszöri, de számold a kalóriákat, egyél több zöldséget, igyál sok vizet.
2/2 anonim válasza:
Ne számold a kaloriákat mert mással sem fogaz folgakozni mint az evéssel és az nem vezet semmi jóra. A napi 5szöri etkezés sokkal jobb mint a 3. Csak annyit egyél ameddig éhes vagy egy falattal se többet (nem amíg a szemed kívánja) csak akkor amikor éhes vagy. A cukrot felejtsd el. Mert az hizlal a legjobban. Próbálj lassan felszívódó szénhidratokat fogyasztani nagyrészt és mellé zsírszegény fehérjét. A mozgás amit kitaláltal mellé az pompás lesz még setalni is van kedved néha megjobb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!