Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi történik vele? ( a kérdés...

Mi történik vele? ( a kérdés túl rövid)

Figyelt kérdés

Nem tudom eldönteni mi lehet a bajom..ebben kérnék segítségest, hátha valaki megtudja mondani minek a tünetei vannak nálam:/ 15 éves vagyok.

Montanába semmihez sincs kedvem..

képtelen vagyok döntéseket hozni, reggel alig bírok felkelni..

Naponta többször rám jönnek sírógörcsök, akár a semmin is..Nagyon nagy önbizalom hiányom van, mert sokat csúfoltak/nak..soha, nem beszéltem senkinek erről mert senki sem veszi komolyan..

Képes vagyok napokig otthon ülni, és semmi kedvem sincs kimenni az emberek közé..

Rossz kedvem van, sokszor ezért eltaszítom magamtól a "barátaimat"...

Valamelyik nap "veszekedtem" anyukámmal, a semmin, nem is volt komoly veszekedés már belátom.. de abban a pillanatban még az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejemben..:/ Ami mostanában elég sokszor jár a fejemben, tudom nagy hülyeség, de abban a pillanatban nem látok más megoldást:/ Nem tudom mi van velem..ez kb.. 2-3 hete tart..:'((

2010. szept. 20. 19:21
 1/4 A kérdező kommentje:
pontosabban "velem"
2010. szept. 20. 19:21
 2/4 anonim ***** válasza:

Mindenképp keresd fel a házi orvost, ő szerintem tovább küld pszichológushoz. Remélem minden rendbe jön. Ilyenkor a legfontosabb, hogy próbálj relaxálni és járj emberek közé. Az öngyilkosság menekülés, az élet szép lehet, de semmi se hull az ölünkbe, küzdeni kell! Néha persze szomorúak vagyunk, de a te esetedben nem erről van szó.

Menj el vmi tanfolyamra vagy járj jógázni, úszni, vizi tornára. A testi aktivitás is jót tesz, egyél sok gyülölcsöt, olvass egy jó lélekmelengető könyvet. (Pl.: Lucy Maud Montgomry regényeit ajánlom, de bármi, ami jól esik, csak ne lehangolót). Beszélgess anyukáddal, nem tudom milyen a kapcsolatotok, de sztem egy jóanya megért és mindent megtesz, hogy segítsen. A csúfolókkal meg ne törődj, nézd levegőnek őket. Pozitív gondolatok! Ha van kutyád, foglalkozz vele sokat, az is leköt és jókedvre hangol! Pozitív gondolatok! Menni fog! Hajrá!:)))

2010. szept. 20. 19:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Na már fáradok, kétszer írtam a pozitív gondolatot, de lényeges is!:)
2010. szept. 20. 19:32
 4/4 anonim válasza:
pontosan ahogy az előző írta! fontos h lefoglald magad valami kellemessel, tudom h nincs kedved semmihez de próbáld meg! kezdj el olvasni egy könyvet vagy hallgass vidám/megnyugtató zenét és beszélgess anyukáddal!!! remélem minden rendben lesz!
2010. szept. 21. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!