Mitől van ez a szúró feszülő fájdalom?
Egy honapja ramjott egy panikroham. Aztan estenkent elojott a heves szivdobogas stb. Meditacios zenet hallgattam hogy lenyugodjak. Egyik reggel elvitt a mento mert szurt a szivem. Volt ekg vervetel meg rontgen. Semmi elteresem nincs. A vernyomasom jo nem kell szednem semmit.
Utana megnyugodtam. De neha ramjon egy ilyen feszulo szuro fajdalom es kikell mennem a friss levegore es lassan lelegeznem hogy elmuljon.
Egyik este is ramjott utana meditaltam youtuben kerestem egyet es attol elmult el is birtam aludni.
Amiota ramjott a panikroham felek neha a szivem miatt hogy baj van vele.
Most bejelentkeztem egy kardiologushoz is.
Vernyomasom 120-125/70-80 szokott lenni.
Meg sokszor erzek feszultseget a mellkasomba es probalom elengedni magam de nem megy. Csak ha meditalok vagy valamit csinalok es terelem a gondolatom.
De nem ertem ez a sziv szuras meg feszultseg mitol van??
Fel eve eleg stresszes melom volt 3 honapon keresztul de azt ott is hagytam ha ez mond barmit is.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!