Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Már 3. napja fel vagyok...

Már 3. napja fel vagyok puffadva és nagyon fáj a hasam. Mit tegyek? 19/l

Figyelt kérdés

3 napja nagyon durván puffad a hasam és egyszerűen nem akar elmúlni! Éjszaka egy cseppet jobb lesz, de amint eszek egy falatot(teljesen mindegy mit) egyből megint visszapuffadok.

Espumisant szedek nem igen hat. Próbálom kerülni a puffasztó ételeket. Laktóz, gluténérzékenységem nincs.

Napokon belül meg kell jöjjön a menstruációm arra gondoltam amiatt lehet ez a puffadás, bár még sosem volt, hogy ilyen sokáig fel lettem volna puffadva. Ráadásul fáj a hasam és mindkét bordám alatt érzem, hogy néha-néha így "beszúr".

Ráadásul konkrétan hallani lehet ahogy a legbuborékok "száguldoznak" az beleimben.

Lehet így kicsit viccesnek hangzik, de nagyon nem az!

Nagyon fáj és kellemetlen, ahogy az egész hasam feszül és, hogy semmi nem enyhíti :(

2018. aug. 2. 11:56
 1/10 anonim ***** válasza:
Nagyvécézni mikor voltál utoljára?
2018. aug. 2. 12:00
 2/10 A kérdező kommentje:

Ma már másodjára voltam 2 órán belül. Krémes székletem van.

Tegnap 3-4x voltam, előtte pedig szorulásom és kemény székletem volt. Akkor csak 1x max. 2x voltam.

2018. aug. 2. 12:13
 3/10 anonim ***** válasza:
Menj el a háziorvosodhoz még ma.
2018. aug. 2. 12:39
 4/10 anonim ***** válasza:
93%
Borda alatti fájdalom, szúrás, puffadás... Epédet megnézetted? Nekem epebajom van. Főleg jobb oldalt kell, hogy érezd a fájdalmat, ami hátba is kisugárzik. Puffadás ellen nagyon jó a borsmentatea, a gyömbértea! Tapasztalat :)
2018. aug. 2. 12:48
 5/10 anonim ***** válasza:

Vagy csak vírus, baktérium.

Nekem tegnapelőtt meg a hasam vagy 5x. Krémesen, puffadva, nagyon "szar" volt :(

2018. aug. 2. 13:41
 6/10 anonim ***** válasza:
Diéta pár napig, mozgás és sok víz hogy kiürüljön egy kicsit a gyomrod, beleid
2018. aug. 2. 13:44
 7/10 A kérdező kommentje:
Anyum is azt mondja lehet az epémmel van a baj, de mindkét oldalon szúr nem csak az egyiken
2018. aug. 2. 13:47
 8/10 A kérdező kommentje:
Most odafigyelek nagyon, hogy mit eszek. Remélem hamar elmúlik, mert meg vagyok ijedve :(
2018. aug. 2. 14:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Ja meg még hozzáfűzném, nekem ha nagyon feltelik a pocim és puffadok, ilyen melegben nagyon jó a görögdinnye. Remek béltisztító, puffadáscsökkentő, de ha epés bajod lehet, akkor a magokat szedd ki belőle!
2018. aug. 2. 14:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Három napja szenvedsz, és még mindig ott tartasz, hogy az interneten kérsz tanácsokat olyanoktól, akik se meg nem vizsgáltak, se nem értenek hozzá? Mikor jut eszedbe orvoshoz fordulni, ha már csak a mentőt tudod kihívni, mert a padlón fetrengsz a görcsöktől?
2018. aug. 3. 06:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!