Becsípődött nyakat hogy lehet rendberakni?
Amiket próbáltam: kenőcs, még jobban nagyon mentolos kenőcs, Carmol csepp, masszírozás, tornáztatás, kimozgatás, forró zuhany, fájdalomcsillapító.
Semmi nem használ. Ilyenkor általában csontkovácshoz megyek, akkor tud visszamozdulni. Most a napokban nem tudok elmenni ilyen helyre, mert utazok. Viszont már a falat kaparom.
Nem tudok koncentrálni semmire, fáj a fejem, olyan mintha lebegnék egész nap valami torz pozícióban, időnként rámjön a szédüles meg hányinger...Már nagyon elegem van.
Mit lehet ilyenkor tenni? Hogy legalább túléljem ezt a pár napot? 🙏 Utána ha nem javul semmi úgyis el tudok menni, aztan valami kimozgatja, de addig...?
Voltam szakorvosnál.
Tudom, hogy nem lehet vele szórakozni, de a problémát, amit anno az egészségügy és több szakorvos nem tudott megoldani közel 9 éven keresztül, azt nálam csontkovács tudta kezelni 1 óra alatt.
Van az a pont, ahol kipróbálod/elmész, és nem azért mert szórakozol, hanem mert nem tudsz jobbat, olyat ami használ is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!