2 hete becsípődött a derekam. Mikor múlik el teljesen? Bővebben lent.
Sziasztok.
Csütörtökön kezdődött, 3 napig nem bírtam sem ülni, sem menni, a wc-re az út kb 10 perc volt. Közben észrevettem a hasamban is egy fura érzést. Utána már tudtam ülni kicsit, de a hasamban a fájdalom, vagy inkább zsibbadás megmaradt.
Következő héten mentem dolgozni. 1. nap tűrhető volt, 2. nap azt hittem, hogy meghalok. ülőmunka ez, az egész hátam zsibbadt, fájt, a hasam környékén található szerveknél úgy éreztem, mintha nyomódnának össze, a hasam fölötti részen is fura volt, ahogy vettem a levegőt.
Szóval igazából már nincs bajom, csak akkor ha sokat kell ülni, állni. Most is hazajöttem és fáj a hátam középtájékon, szóval nem a derekam.
Folyamatosan kenegetem, ma flectort vettem be reggel, a doki diflamot írt fel, de attól nem tapasztaltam javulást.
A kérdésem az lenne, hogy hozzászokik majd az üléshez a hátam, vagy ez már így marad?
Majdnem 2 hetet pihentettem, azóta 3 napot tudtam csak dolgozni.
Többen is mondták, hogy a háziorvosnak el kellett volna küldeni reumatológiára. Viszont oda meg kb. 3-4 hónap mire kapok időpontot.
Pedig nagyon kéne valami, mert annyira szenvedek. Soha nem fájt semmim ettől a munkától, most meg jajjj :(
Lehet, hogy kipróbálom azt a tapaszt.
Köszi a tippeket! :)
Gondoltam rá, de szerintem az csak ideiglenesen oldaná meg. Tudom, hogy nem ugyanaz, de az itthoni forró fürdő is nagyon jót tesz pár óráig :)
Nem tudom, mi lesz, nagyon el vagyok keseredve, mindjárt sírok a fájdalomtól :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!