Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Két éve emésztési panaszaim...

Két éve emésztési panaszaim vannak. Hova lehet fordulni ezzel a gonddal?

Figyelt kérdés
Ezt háziorvosnál jeleztem, 9 hónapig várakoztatott, illetve gyakorolt, gyomorvédő gyógyszer, azután normaflore, meg más probiotikum( pl elinix). Ezekre nem javult semmit a helyzet, ezután már adott beutalót gasztroenteorológiára. Itt nézték mindenféle élelmiszert, a laktózt nem tudták diabétesz miatt. A doktornőnek jeleztem, már az elején, hogy sokszor tej fogyasztása után van a puffadás, hasmenés, de nem minden alkalommal. Mindíg várjunk, hátha javul, elküldött gyulladást kivizsgáltatni, az is negatív. Elküldött allergia vizsgálatra, hogy ott nézik a laktóz intoleranciát. Ott közölték, hogy azt gasztroenterológián csinálják. Újra vissza a dokihoz, új beutaló, és visszajutottam oda, hogy ahol nem tudták megcsinálni újra oda kell kérnem időpontot, csak egy évvel később. Mi lesz még?

2022. jún. 9. 16:36
 1/1 anonim válasza:
Menj el a gasztro enterológiára vagy kérj időpontot dietetikusnál
2022. jún. 17. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!