Vashiànyom lenne?Ez okozza a panaszaimat?11,8 a vasam.9tõl van vashiàny.
9-től vashiány? :D 8,8 a minimum
nekem 2,2 volt, nah az vashiány volt
A vashiány megítélésére a szérum vas nem elég. A minimum következő paraméterek kellenek:
vérkép
vas
ferritin
transzferrin
utána lehet megmondani, hogy vashiány van vagy nincs.
Nekem is 8 a vasam de az összes többi érték is brutál rossz és nagyon rossz állapotban vagyok.
1-es
Mindegy hogy 8 vagy 6 vagy 3.... vashiány és kész.
Valaki egy mellett sem tünetel
Az enyém 8 és ne tudd meg miket élek át nap mint nap
Depresszió pánik halálfèlelem satöbbi
A vashiány okoz pánikot, bizony.
Nehézlégzés és máris jön a pánik.
Orvos vagy hogy ilyen okos vagy???
Vagy neked csak hajhullás volt és akkor másnak nem is lehet ???
Azt ugye tudod,hogy ha szorongással mész orvoshoz,az első a pajzsmirigy mellett amit néznek az a vas?
Gyűlölöm az okoskodó Gyikes szarosokat.
7:
Nekem nehézlégzés és szorongás volt az összes tünet vashiány miatt és igen, állandóan pánikrohamokat kaptam a nehézlégzés miatt.
Nem kívánom neked.
Jóllehet nem maga a vashiány okozza,de kelj és feküdj te is minden nap ezzel a rohadt szar nehézlègzèssel és akkor majd rájössz hogy elég hamar pánikbeteg lesz az ember.
Hetekig minden nap mondtam magamban,hogy bárcsak lenne egy olyan nap hogy ne legyen nehézlègzès,ne kelljen sóhajtoznom,hogy ne kelljen minden nap a félelem miatt pánikrohamot kapni.
Csókollak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!