Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Van olyan füldugó, ami lényege...

Van olyan füldugó, ami lényegesen tompítja a hangokat?

Figyelt kérdés
Forgalmas helyre költöztünk, és éjszaka hallani, ahogy elhúznak az autók az úton, és nagyon zavaró, képtelen vagyok aludni. Gondolkozok valamilyen hangtompító füldugón, ami legalább a zajok 50%-át elnyomja.

2022. jún. 5. 09:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Az a kis narancssárga vacak, ami szinte minden patikában kapható (tavaly 100 Ft körüli áron vettem), 50%-ot biztosan megfog. Sokkal többet viszont nem, volt, hogy beszélgetni is tudtam vele, igaz, nekem elég éles a hallásom. Az utcazajt bőven elviselhetővé teszi, de ha építkeznek a szomszéd telken, fúrnsk-vésnek a szomszédban, az még elég zavaró marad.
2022. jún. 5. 09:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Ochropax viaszos füldugó, 8 éve alszok ezzel
2022. jún. 5. 09:42
 3/4 Senior Séf ***** válasza:
90%
A füldugó nem sokat ér. Tudniillik a fülkagyló is felveszi a hang rezgéseit, és rendeltetéséhez híven bevezeti a hallócsontokhoz. Ezért jobb a fültok.
2022. jún. 6. 17:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Fültokban aludni? Ühüm. A viaszos kb 99%-ban kiszűri a hangokat
2022. jún. 6. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!