Ilyen esetben elég egy sima vérkép?
Az utóbbi pár évben, leromlott egy kicsit az általános egészségügyi állapotom, nőtt a testsúlyom, emelkedett a vérnyomásom, csökkent az állóképességem, és a szexuális teljesítőképességem is.
Érdemes elmenni egy vérkép vizsgálatra ?
Ha igen, mennyire komplexre ? Gondolom koleszterin az alap, és tesztoszteron szint is ?
Tudom, hogy valószínűleg segítenek a magán vér vételi helyen, de nem akarok teljesen fogalmatlanul oda menni.
Erre a vérkép nem feltétlenül ad választ. Hány éves vagy, magasság/testsúly, milyen az életmódod, mennyi stressz ér, hogyan étkezel, párkapcsolatod milyen?
Az elhízás önmagában okozhatja minden problémádat és ehhez lehet minden értéked normális.
27 éves vagyok, szerintem közepesen sok stressz ér, de ez régebben is így volt.
Nincs párkapcsolatom.
Illetve alapjáraton szorongok, valószínűleg depresszió/szociális fobia keveréke, de ezt rendben rakni egy másik "projekt".
Jelenleg 115-7 kg vagyok, 186 centi magas, nem teljesen "zsír" mert az 3-4 évvel ezelőttig sportoltam rendszeresen, viszont étkezésem sose volt jó (tipikus magyar kaját ettem...)
De a testsúlyom mindig megállt 90-95 kilónál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!