12 kg fogyás június óta, mit érdemes még kivizsgáltatni?
Figyelt kérdés
Vérképen minden rendben volt, de én kezdek megijedni, nem eszem kevesebbet és pont hogy alig van időm sportolni mégis folyamatosan csökken a súlyom.2021. okt. 6. 10:34
2/16 anonim válasza:
Én nem tudom, de majd kérlek írd le, hogy mi lett a megoldás, mert engem érdekelne. Jól jönne a diétámnál.
3/16 anonim válasza:
Igen!
Csak összehasonlításképp. A diétázóknak heti 0,5 kg fogyást ajánlanak, mivel ez az egészséges "ütem" és így lesz hosszútávon is fenntartható az eredmény. Ezzel szemben te úgy fogytál minden héten 1 kg-ot, hogy semmit sem változtattál az étrendeden és a mozgás mennyiségen.
Nem kell megijedni, de mindenképp keresd fel a háziorvosodat. Ha a vérkép rendben van, akkor muszáj tovább küldenie endokrinológiára pajzsmirigy túlműködés gyanújával. Ha ott minden rendben van, akkor gasztroenterológus.
4/16 anonim válasza:
Nagyon sok minden okozhatja. Mivel más tünetet nem írtál, így egyelőre háziorvos, mégpedig mielőbb! Aztán ő elindít valamilyen irányban.
5/16 anonim válasza:
Endokrinológia pajzsmirigy miatt és gasztroenterólogus első körben. De ide ugyis beutalók kellenek, tehát először háziorvos.
7/16 anonim válasza:
#6 Mert ezek a legesélyesebb és leggyakoribb okok.
8/16 anonim válasza:
#7: Hmmm... Nálunk először a legkomolyabbal indítanak, hogy azokat kizárják.
9/16 anonim válasza:
8.
A pajzsmirigy neked nem elég komoly?
10/16 anonim válasza:
De igen, de egy vérképzőszervi-, vagy egy nyirokcsomó daganat például komolyabb, mint egy pajzsmirigy túlműködés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!