Minden nap már délután, főleg este úgy nézek ki mint aki terhes , óriási a hasam mitől lehet ez ?
Figyelt kérdés
Ma is ketten kérdeztèk,hogy terhes vagyok-e.
Gyomorègès, hasmenés, hasfájás is jellemző.
Ez valami betegség?
2022. máj. 5. 20:52
1/7 anonim válasza:
És reggel sovány vagy? Csak később nő ki a hasad?
Valami emésztési problémád lehet, mindenképpen nézesd meg magad egy szakorvossal!
2/7 A kérdező kommentje:
Igen reggel napközben lapos,de délutánra már fixen nagy
Kár hogy nem lehet ide képet betenni
Brutális
Rendben, köszönöm
Már gondoltam ilyen glutén vagy valami hasonló
2022. máj. 5. 20:56
3/7 anonim válasza:
1-es vagyok: míg eljutsz orvoshoz, megpróbálhatod figyelni, hogy milyen ételek váltják ki a puffadást. De az orvos a legjobb megoldás
4/7 anonim válasza:
Laza a hasfalad és a hátizomzatod, nem tartja a törzsedet. Amikor elfáradsz, előreesik minden, az esetleges puffadás is. Előbbit értelemszerűen edzéssel, az utóbbit, vagyis a puffadást megfelelő étkezéssel, probiotikumokkal, élőflórás élelmiszerkészítményekkel, vagy emésztést segítő gyógynövényekkel lehet kezelni.
5/7 A kérdező kommentje:
Ma reggeliztem
Zsemle + Pick szalámi és paprika
És már óriási a hasam
2022. máj. 6. 09:28
6/7 anonim válasza:
Krdves Kerdezo! Hogy vagy? Megszuntek a panaszaid? Milyen gyogyszert kaptal?
7/7 A kérdező kommentje:
Fruktóz és tejfehèrje érzékeny vagyok.
Amióta tartom a diétát nagyjából jobb.
De amint főleg ha valami tejes dolgot eszem véletlen akkor minden kezdődik elölről.
2022. dec. 8. 07:57
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!