Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi lehet a bajom? Szerintem...

Mi lehet a bajom? Szerintem nagyon komoly nagyon félek.

Figyelt kérdés
Egésznap fáj a fejem, tanulni sem tudok mert rögtön benyilal a fájdalom. A szívem is szúr, és ha levegőt veszek fáj. Szédülök ahogy felkelek reggel.Mdnem elájultam ma.agyon gyorsan leszek ideges és egész nap rosszúl vagyok. Rengeteget stresszeltem az utóbbi időben.. Lehet ez a baj?
2010. szept. 16. 17:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Stressz is lehet, de lehet egy egyszerü frontérzékenység. Ez akár migrén szerű tüneteket is okozhat. (Erős fejfájás, hányinger, fekete pöttyök a szem előtt, stb.) Ez nem komoly, csak nagyon kellemetlen.
2010. szept. 16. 18:07
 2/4 anonim ***** válasza:

A leirtak alapján valószinű, hogy stressz vagy idegkimerültség.

Volt ilyen régebben is?Lehet,tulhajtod magad,akár tanulsz,akár dolgozol, kéne egy kis nyugi az életedbe, mert totál k fogsz merülni és nagyobb baj is lehet.

Próbálj meg lazitani,ahogy a dal is mondja:)de tényleg!

Relaxáció,jóga jót tesz,vagy egy nagy séta,olvasás,egy jó beszélgetés haverral,baráttal,lényeg, hogy kirepülj egy kicsit a mókuskerékből.

Muszáj lazitani,pihenni,mert a szervezet benyujtja a számlát egy idő után,hidd el.

2010. szept. 16. 18:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem akarlak ijesztgetni, de a reggeli rosszulét és ájulásérzet lehet a depresszió jele, vagy gyakrabban a pánikbetegség jele. Szerintem utána kellene olvasnod, hátha rád illenek a dolgok. Esetleg végiggondolni, hogy amikor kicsit nem foglalkozol a rosszulléttel akkor jobb-e? Talán...
2010. szept. 16. 18:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Nyaki, illetve hátizmok meghúzódása, becsípődése is okozhatja, én is jártam már így, anyukám meg már több éve ezzel küzd.

Masszíroztasd át jó alaposan a hátad, és kend be izomlazító krémmel (nekünk az Inno Reuma vált be, vény nélkül kapható bármelyik patikába)

2010. szept. 16. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!