Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Létezik valami gyógyszer...

Létezik valami gyógyszer amitől több energiám lehet?

Figyelt kérdés
Kezdek öregedni. Bármit csinálok egyszerűen nincs erőm. Nincs igazi kirobbanó merevedésem, második menet közben pedig lelankad már és nem tudom végigcsinálni. 10 20 éves korom között megvolt átlagosan a napi 3 óra edzés. Volt időszak nyaranként amikor a 6 is. Állandóan kanos voltam, bármikor bárkivel tudtam kavarni. Nyilván ez már 17 utántól kb. Viszont 20 évesen abbahagytam a sportot mert elegem lett 2 évig semmit nem csináltam csak suli, meg döglés. Tök jó hogy pihenhettem utazgathattam stb és persze nők is voltak bőven. Oltári jó kicsapongó élet. Viszont olyan kb 1 éve ez változott. Már nem ment 2 menet egymás után. Elkezdtek a kilók feljönni, olyan helyekre ahol addig egy gramm zsír nem volt. Sport abbahagyásától függetlenül az étkezésre odafigyeltem. Pár hónapja elkezdtem kondizni viszont. Ettől függetlenül körbe derekamon hatalmas úszógumi keletkezett, sörhasam kezd lenni, a hónaljamon is gyűrődik a bőr mert hát oda is rakódott le zsír, és a melleim is hegyesek és mintha lógnának kicsit. Hiába tiszta izom volt, oda is rakódott zsír. Egy haverom kutyacsöcsnek gúnyolt párszor és tényleg ez a megfelelő kifejezés. Szóval egyrészt undorító lett a testem, nincsenek merevedéseim és nem kívánom már úgy a szexet, és annyira erőtlen vagyok, hogy az, hogy fent vagyok, kimerít. Eljövök edzeni, és ha nem iszom meg 2 pre workoutot, akkor olyan fáradtság jön rám, hogy lefekszem és kb elalszom. És ez egész nap rajtam van. De este, amikor aludni kéne, egyszerűen képtelen vagyok elaludni és rohadt sokáig fent vagyok másnap meg 11ig alszom. De ha netán időben el tudnék aludni, és zavartalanul felkelek 8 órakor mondjuk, akkor is hiába érzem hogy jót aludtam alig bírok kikelni az ágyból. És rajtam van egész nap ez az elbszott fáradtság. Sose vagyok friss, nem tudok fókuszálni semmire és fizikai munkát se bírom rendesen végezni, tehát az edzések is teljesen hasztalanok. 23 éves férfi vagyok. Egyszerűen ez a normális, és vége annak a kornak amikor rendesen van bennem tesztoszteron? Régen zavart, de már hiányzik az, hogy naponta legyen 20 merevedésem olyankor is amikor zavaró, és hogy ki kelljen vernem 3 4szer egy nap. Most hogy van nőm, ez nagyon jól jönne. De egyszerűen nincs szufla. Meg ez az állandó fáradtság borzalmas.
2022. ápr. 26. 15:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
79%
Nem ért valamiféle lelki trauma? Amit nem tudtál feldolgozni? (Az éjszakai nemalvások ezt sejtetik..)
2022. ápr. 26. 16:00
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem
2022. ápr. 26. 16:01
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Nincs rendszer az életedben!

Mit csinálsz azon kívül, hogy 11-kor kelsz, és délután edzel?

2022. ápr. 26. 16:20
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem mindig akkor kelek. Ez csak egy példa volt. Edzés, a hobbim, sütögetés, és nap végén filmezés
2022. ápr. 26. 16:26
 5/14 anonim ***** válasza:
3# eddig a brét pumpálta, már nem, a felszabadult idővel nem tud mit kezdeni, ha jól értem.
2022. ápr. 26. 16:29
 6/14 anonim ***** válasza:
Tehát nem tanulsz, dolgozol! Miért?
2022. ápr. 26. 16:30
 7/14 gublug ***** válasza:

Szia. Sok oka lehet, hogy miért vagy erőtlen, fáradt, kedvetlen.

Néhány dolog amit megvizsgálnék:

- fekhelyed: matracod és párnád tényleg megfelelő, tényleg hozzád illő?

- egészségesen étkezel? Nem eszel szemét kaját? A gyomor a második agy. Fontos, hogy mit viszel be. Kövess valamilyen diétát.

- van motivációd élni, dolgozni?

- a gerinced rendben van? A csigolyák elmozdulásai kihatással vannak a belső szervekre, mivel a csigolyák mellől indulnak az idegek...

Egyébként a változás természetes. Egyszer fent, egyszer lent. Nem lehetsz örökké titán. Nem tudsz maradandót alkotni. Életünkben sem a jó, sem a rossz nem tart örökké. Minden elmúlik. Habár fiatal vagy, még jó pár hullámvölgy várhat rád, de természetesen ha kezedbe veszed az életed, akkor sok sikert az újraépüléshez.

Kívánom, hogy legyen motivációd és szorgalmad, hogy megvalósítsd álmaidat.

2022. ápr. 26. 17:14
 8/14 A kérdező kommentje:
6 mert sulival végeztem, dolgoznom meg nem kell
2022. ápr. 26. 17:46
 9/14 A kérdező kommentje:

7 jó az ágyam és írtam normálisan is kajálok.

Szerintem valami hormonprobléma lehet. Holnap vérvételre megyek. Remélem kimutatja majd hogy mi a baj és kapok gyógyszert amitől elmúlik és visszajön a régi énem

2022. ápr. 26. 17:48
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem kell dolgoznod, nincs mitől elfáradnod. Nincs motiváció reggel felkelni, nincs meg a munkavégzés öröme, nincs sikerélmény. Keress valamit, ami motivál, örömet szerez. Ez a "sportolunk, filmezünk, sütögetünk, dugunk" nem lehet hosszútávú életcél. Persze, hogy nem tudsz éjjel aludni.

És ne gyógyszerektől várd a goldsmiths. A megoldás benned van.

2022. ápr. 26. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!