Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Akik kokainoznak es speed-ezne...

Akik kokainoznak es speed-eznek egyszerre, azoknak a szivuk hogy a francba birja?

Figyelt kérdés

En ritalint szedek, de attol is 10mg neha megdolgoztatja a szivem ugy 100 - 105 pulzusra. Es ilyenkor mar be is vagyok szarva hogy nehogy valami stroke-om legyen vagy valami.

El sem tudom kepzelni, hogy kokainozni meg speedezni egyszerre mennyire leterheli a szivuket.

Csoport terapiara jarok ahol vannak alkoholistak meg drogfuggok.

Csavo eleg nagydarab melle, tehat nem is sportol semmit, de neha nyomja a kokaint meg a speedet egyszerre.

Ezeknek milyen a pulzusuk? 160 egesz nap? Vernyomas? 150/100?

Nem tudom elkepzelni hogy nem szarnak be hogy mikor all le a szivuk.

2022. ápr. 6. 21:20
 1/7 A kérdező kommentje:

Mert ugye a ritalin meg oke, sima noradrenalin-dopamine visszavetel gatlo.

De a kokain azon kivul hogy kb ugyanaz mint a ritalin, mellette a kibocsatast is noveli a neurotranszmittereknek, es emellett a szivet is megdolgoztatja mert interferenciaba lep a natrium, kalium csatornakkal, es emellett szukiti az ereket.

Erre ra meg speedezni, fel nem tudom fogni hogy mekkora lehet a pulzusuk meg vernyomasuk...

2022. ápr. 6. 21:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem alapból is 100 körüli a pulzusum, nem ritka, hogy a 120-at is eléri, úgy, hogy semmit sem csinálok, gondolom adottság, hogy ki mennyire bírja.
2022. ápr. 6. 21:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Azért ebbe hosszabb, de inkább rövidebb távon elég sokan belehalnak. Sokáig és sűrűn ezt egy szervezet sem bírja.
2022. ápr. 6. 22:24
 4/7 A kérdező kommentje:

3

Ja mondta a csavo is, hogy volt egy alkalom akkor tulszivta magat es ossze vissza vert a szive meg erezte a nyakan is, azt mondta bevett egy level nyugtatot ra es szerencsere felkelt.

En ezek utan minden szivasnal sz*rnek hogy mikor kapok szivrohamot... de gondolom az addikcio az vagy 1000x erosebb es inkabb felvallaljak.

2022. ápr. 6. 23:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen, pont emiatt is halnak bele. Tudják, hogy milyen durván káros, de képtelenek abbahagyni, mert függők.
2022. ápr. 6. 23:24
 6/7 anonim ***** válasza:
50%

A kólának viszonylag rövid a hatásideje (1-2h) így annyira nem tréé a 140-es pulzus.

A gyors az már más tészta, mert ott 12-24 óráig is az egekben van a pulzus, és a vérnyomás. De ezt akkor ott nem érzi az ember, mert be van állva.

Amúgy kokainra nem érdemes amfetamint nyomni, mert a kokain okozta élmény jóval magasabb szintű, mint a speedek. Csakhát a kóla rövidebb is, de ha redózolgatja az ember, akkor azzal is el lehet ütni az időt.

A szív meg bírja valahogy. Most ha az ember edz, vagy kemény fizikai munkát végez akkor is lehet 120-150-es pulzus. Az anyagozás tehát kb olyan mintha valaki kemény fizikai munkát végezne.

Amúgy elmondom a kristály meth a legdurvább, mert annak 24 órás a totális hatása, és még egy nap a lecsúszó. Azzal hetekig is ébren lehet maradni, úgy hogy már hallucinál az ember :D

2022. ápr. 7. 08:19
 7/7 anonim ***** válasza:
A kokain nem olyan mint a ritalin. Próbálj ki 1 csíkot.
2022. ápr. 7. 17:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!