Alkoholistának számít az ha mindennap munka után első a feles?
Figyelt kérdés
Napi 8-10 órákat dolgozok, és ahogy hazaérek már az első az hogy lehúzok egy rövidet, legyen az pálinka, vodka, whiskey.
Lefekvés előtt jöhet 1-2 doboz sör, és rendben érzem magam.
Normális ez? 24/F
2022. márc. 24. 15:00
2/32 A kérdező kommentje:
Nem baj az, én jónak érzem így :D
Már aktívan 4-5 éve tart.
Napi 2 doboz cigi társul hozzá.
2022. márc. 24. 15:02
5/32 anonim válasza:
2# ennyi munkának megvan a gyümölcse, jól keresel, grat! Példakép lettél.
6/32 anonim válasza:
Bajnak nekünk sem baj, csak a kérdést volt kár kiírni.
7/32 A kérdező kommentje:
#5 - napi irodai munka, egyedül vagyok, mit csináljak? gyermektelen, nőtlen vagyok.
én már belecsömörödtem az életbe, jó ez így ahogy van.
2022. márc. 24. 15:23
8/32 anonim válasza:
Érszűkület, agyvérzés, infarktus után majd nem lesz annyira jól. De az is elég ciki lesz, ha majd 35 évesen nem áll fel.
9/32 anonim válasza:
7# gondoltam, hogy a társadalom mélyén tengődsz, ahhoz képest jól keresel, ha két doboz cigaretta, két sör és tömény lemegy, ezek mellett lakhatás, élelmezés, ruházat. A munkádat becsüld meg, ahonnan te kisétálhatsz két doboz cigaretta erejéig, ott a fizetésedet gyakorlatilag félállásra számolhatod. A kollégáid emellett elviselik a büdöset ami a ruhádból, szádból jön már emiatt is hálás lehetsz a sorsodnak.
10/32 A kérdező kommentje:
#9 Haha, csak azt elfelejtetted hogy magamnak dolgozok, egyéni vállalkozóként, a saját irodámban! De nálam van egy határ, hogy nem iszok munka alatt, mivel az irodahelység teljesen külön van a családi házamtól.
Fizetésem meg annyi egy hónapra mint nektek 5 hónap alatt.
:)
2022. márc. 24. 16:07
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!