Ha normális vas szintem van, akkor extra vas árthat?
Figyelt kérdés
Állandóan fáradt vagyok és azt mondták ez lehet vashiány. De ha esetleg nem az, árthat ha viszek be extra mennyiséget? Emellett cinket akarok még szedni mert másom se működik úgy ahogy kéne. Abból káros a nagy mennyiség?2022. márc. 17. 14:13
11/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Ezért kérdeztem, hogy árt e ha többet viszek be, mert nyilván megvan a lehetőség, hogy nem ez a probléma :D
2022. márc. 17. 17:13
13/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok igazából hipochonder. De ettől rosszabbak a napjaim, ezért szeretnék utánajárni mi lehet ez. Lehetőleg egyelőre vérvétel nélkül.
2022. márc. 17. 18:01
14/14 anonim válasza:
13: kb. mintha azt mondanád, hogy eltört a lábad, de gipszelés nélkül akarnád meggyógyítani...
Tényleg nem értem, hogy egy férfi hogy lehet ennyire nyámnyila...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!