Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Szerinte. Tek elmenjek egy...

Szerinte. Tek elmenjek egy laborvizsgálatra?

Figyelt kérdés

Hullik a hajam, és nálam ez nem természetes mert még soha nem hullott. Nem jön meg a menzeszem már 2 hónapja. Sokszor szédülök, és hányingerem van ha futok kb. 200 métert. A szempillám is hullik de hármassával. Egy ideje próbálom anyumat rászedni h vigyen el, de nem hisz nekem. A múltkor előtte fésültem a hajam, és látta mennyi kijön, erre ő: semmi baj, neki is szokott. Fáradékony vagyok, néha kiesnek a napok...

Egy kétségbeesett 13 éves lány

2010. szept. 12. 12:32
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Mondd el a tüneteidet először. Tudni fogja hova küldjön, ha jó dokid van! Ha nem akar küldeni, akkor még lehet szólni, hogy hallottál a pajzsmirigyproblémáról is.

De ő az orvos!

2010. szept. 13. 18:59
 12/25 A kérdező kommentje:
Értem. Hát a múltkor nem vette észre h tüdőgyulladásob volt, és el kellett küldenie kórházba, mert 3 nap múlva már vért köhögtem... Szóval, szólni fogok, ha nem mondd semmit.
2010. szept. 13. 19:04
 13/25 anonim ***** válasza:

Tüdőgyuszi néha nagyon alattomos tud lenni és nem hallható:)

Ha azonban több tévedése van, akkor keress másik orvost.

2010. szept. 13. 19:12
 14/25 A kérdező kommentje:
Hát egy párszor már hülyének nézett, de nem tudom... Remélem eszébe jut h lehet a pajzsmirigy-alulműködés. (remélhetőleg nem) Néztem a tüneteit ma, és hát valószínű hogy az. Bár hízni, azthiszem nem híztam. Az nem gond ha csak pénteken megyek? Vagy menjek előbb, esetleg?
2010. szept. 13. 19:55
 15/25 anonim ***** válasza:
Ráér a péntek!
2010. szept. 13. 19:59
 16/25 A kérdező kommentje:
oké, akkor nem siettetem a dolgot. :)
2010. szept. 13. 20:03
 17/25 A kérdező kommentje:
Most mérekedsztem és hát + 2 kg. Ez akkor már az? Én nem akarom! :(:(:(:(
2010. szept. 13. 20:47
 18/25 anonim ***** válasza:
Nyugi, ez még kevés:)
2010. szept. 13. 20:54
 19/25 anonim ***** válasza:
A betegség kordában tartható gyógyszerekkel. Amúgy akár mérgezés is lehet, majd kiderül.
2010. szept. 13. 22:31
 20/25 A kérdező kommentje:

... :S:S

Már ez a 3. nap h minden délután aludnom kell 3 órát, olyan vagyom mint egy kisbaba, és a suliba nem birok időben végezni a feladatokkal, és szólok h nem lehetne lassabban... Azért alszom mert eszméletlenül fáradt vagyok és szétszakad a fejem. Pedig minden este legkésőbb fél10-kor alszok 7-ig. De tnap este pl. már 9-kor aludtam. És most még a hangom is elment...

2010. szept. 14. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!