Szerinte. Tek elmenjek egy laborvizsgálatra?
Hullik a hajam, és nálam ez nem természetes mert még soha nem hullott. Nem jön meg a menzeszem már 2 hónapja. Sokszor szédülök, és hányingerem van ha futok kb. 200 métert. A szempillám is hullik de hármassával. Egy ideje próbálom anyumat rászedni h vigyen el, de nem hisz nekem. A múltkor előtte fésültem a hajam, és látta mennyi kijön, erre ő: semmi baj, neki is szokott. Fáradékony vagyok, néha kiesnek a napok...
Egy kétségbeesett 13 éves lány
Valószínűleg pajzsmirigy alulműködésed lesz! Ezt lehet kezelni és kell is! Nem diagnosztizálok látatlanban, de pajzsmirigyhormonokat mindenképpen nézzen az orvos!
Nem híztál?
Anyukádnak mondd meg kérlek, hogy az egészség nem játék, a hormonprobléma pláne nem. Bízza az orvosra a döntést, hogy kell-e vizsgálat vagy nem! Ne ő akarja eldönteni.
Ha nem egyezik bele, akkor menj el nélküle. A tüneteket, amiket leírtál mondd a dokinak is. A menzesz kimaradását is.
De lehet, hiszem még 13 éves vagy! Ezért kell elmenni a háziorvoshoz és ő meg fogja nézni a labort.
Ha nem híztál, az viszont ellene szól a pajzsmirigy problémának.
Nem kell nőgyógyászhoz menned, nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!