Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Az asztmát kezeltetni kell?

Az asztmát kezeltetni kell?

Figyelt kérdés

2022. febr. 26. 20:19
1 2
 11/14 anonim válasza:
Szia. És a jobb szìvfèl tagulatra mit mond a dokid?
2022. márc. 6. 13:09
 12/14 A kérdező kommentje:
11: Egyéni adottság:)
2022. márc. 6. 13:17
 13/14 anonim válasza:
Érdekes. Nekem is van jobb szívfél tágulatom. (hal isten múlóban) Úgy így tüdő eredetű, nem adottság,inkább vele járó.
2022. márc. 6. 21:28
 14/14 anonim ***** válasza:
Figyyelj én is diákként váltam aszthmássá 2 havonta 1500 forint volt az állandóm és a roham oldóm együtt és akkoriban nagyon sokat segített, és bár most nincs kezelve az aszthmám (ami amúgy elég nagy probléma, de nincs lakcímem olyan városban ahol normális orvos van illetve ott ahol tényleg lakom szóval amennyire lehet igyekszem nyugvóban lenni😅 ja és nem halálos az aszthma még a covidon is túl estem vele kezeletlenül és élek) szóval na a lényeg az hogy a gyógyszerek sokat segítenek ha nem érzed hogy jobb akkor nem jó a gyógyszer vagy a dózis
2022. ápr. 21. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!