Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ettől lehet magas a vérnyomásom?

Ettől lehet magas a vérnyomásom?

Figyelt kérdés
20 vagyok, és nem szeretem az orvosi vizsgálatokat, állandóan beparázok tőlük amint be kell lépni az orvosiba.. ez évek alatt kialakult bennem. Most itthon megmértem a vérnyomásom es az izgalom miatt alapbol mindig picit magasabb volt, 130/98).. amint meglátom a vérnyomásmérőt elkezdek stresszelni..alapbol nagyon stresszelös vagyok. Mozogni mozgok, rengeteget sétálok, szoktam futni erősíteni. 60 kg vagyok. Lehet hogy rá stresszelek? Nincsen más tünetem ami magas vérnyomásra utalna, sosem volt.

2022. febr. 21. 17:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele.
2022. febr. 21. 17:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az orvosnál szinte mindenkinek magasabb,ezt az orvosok is tudják.
2022. febr. 21. 17:32
 3/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat, 130/90/76… hajlamos vagyok izgulni miatta..mert egészséges vagyok..
2022. febr. 21. 17:35
 4/7 anonim ***** válasza:

Mármint orvosnál ennyi?

Mert ez teljesen jó.

Nekem 120 kb alapon,orvosnal 160-170..de mindig jelzem ,hogy sajnos fehér köpeny szindromám van.

2022. febr. 21. 18:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem szintén fehér köpeny szindrómám van! Legutóbb 200-at mért az orvos már mentőt akart hívni akkor kértem meg hogy köpeny nélkül mérje
2022. febr. 21. 18:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Vicces volt,bruhaha
2022. febr. 21. 19:24
 7/7 anonim ***** válasza:
#6-os nem viccnek írtam de ha neked vicces akkor jó szórakozást.
2022. febr. 21. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!