Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Értelmi és egyéb fogyatékkal...

Értelmi és egyéb fogyatékkal élőknek mikor lesz valódi "támogatott lakhatás" a gyakorlatban megvalósítva ??? Melyik kormány veszi komolyan a problémát ???

Figyelt kérdés
2022. febr. 15. 18:22
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Szerintem soha nem lesz mar ilyen támogatás.

kapsz amugyis fogyatekossagi, rokkantsagi vagy rehab tamogatast, csak dolgoznod kell mellette is, hogy alberletet is ki tudj fizetni vagy a lakashitelt.

Tudom hogy rossz helyzetben vannak, en is fogyatekkal elo vagyok, nem rosszul keresek, de sajnos part szamomra nehez talalni, akivel kozosen jovot tervezhetunk, lakast venni, stb.

2022. febr. 22. 21:50
 22/24 anonim ***** válasza:

Te amugy olyan fogyatekkal elore gondolsz, aki keptelen élni?

Azzal megis mit csinaljanak? Ki fog vigyazni ra, ha lesz sajat lakasa?

2022. febr. 22. 21:53
 23/24 A kérdező kommentje:
22-es nem értem a kérdésedet, ha van egy szervezet, ahol vannak ellátottak, és erejükhöz mérten dolgoznak, és persze öregszenek is, de igy ha a szülők meghalnak, mivel ugye azok sem 20 évesek ekkor már, van hova tartpzzamak, mégis lehet értelmes életük.. Ez az amit orbáncék nem ismernek ma sem el, a Házon Kivül 2 héttel ezelőtti adásában láttam, milyen szörnyü sorsok vannak.
2022. febr. 23. 08:32
 24/24 A kérdező kommentje:
Szóval megy a propaganda háborúsbünös putyinka és barátja viktorka igyekszik eltagadni a sérült emberektől az egyetlen esélyt, ahogyan még lehet valamicske életük.. Akár anno az a bahuszos tette Németországban, Ő azonnal a "végső megoldást" "Endlösung" alkalmazta, persze itt sem kizárt ez a lehetőség is, ahogy figyelem az eseményeket..
2022. febr. 23. 08:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!