Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ha még tüneteim vannak, akkor...

Ha még tüneteim vannak, akkor még covidosnak számítok?

Figyelt kérdés
Múlt héten kedden felhívtam a háziorvosomat hogy hőemelkedésem van, fáj a torkom és folyik az orrom. Mivel nem vagyok beoltva ezért elküldött PCR tesztre ahol kiderült hogy pozitív vagyok. Elrendelt 7 nap karanténra plusz a feleségemnek is ezek a tünetei ő neki gyors tesztet csináltak és az is pozitív lett. Ezen a héten szerdán kell visszahívnom a hàziorvost hogy vannak e még tüneteink. És a gond az hogy mèg mindketten náthásak vagyunk :/ El fog küldeni az orvos PCR tesztre vagy csak gyorstesztet csinál?
2022. febr. 7. 11:43
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Három összefüggő nap kell, mindenféle tünet nélkül. Száraz köhögés nem mérvadó csak, az hetekig megmaradhat.

Amíg a többi tünet megvan (a legkisebb hőemelkedés, orrfolyás, torokfájdalom, addig felesleges tesztelni. Hogy a protokoll mit ír elő nem tudom. A kezdetek óta sok dolog változott.

2022. febr. 7. 11:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen
2022. febr. 7. 16:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!