Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » 17 évesen miért kell a gyerek...

17 évesen miért kell a gyerek osztályon lennem?

Figyelt kérdés
Nincs kedvem hallgatni a kisgyerekek üvöltését mert infúziót kapott, muszáj ezt nekem hallgatni?

2022. febr. 3. 20:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
Nem szeretnéd megtudni a felnőtt osztályon mi megy
2022. febr. 3. 20:39
 2/11 A kérdező kommentje:
Na mi megy?
2022. febr. 3. 20:44
 3/11 anonim ***** válasza:
67%
Ott a haldokló időseket hallod. Az egyik pasi legutóbb felkelt és az ágytála tartalmát szétkente a falon, és nem ez nem a pszichiátrián volt.
2022. febr. 3. 20:49
 4/11 A kérdező kommentje:
Haldokló idősek? Miért ott egy "egészségest" össze raknak egy olyannal aki haldoklik?
2022. febr. 3. 20:54
 5/11 anonim ***** válasza:
75%
Össze sajnos, ha nincs más kórteremben szabad ágy, és mivel a covid miatt csökkentettek/alakítottak át osztályokat, így kevesebb az ágy és az ápoló személyzet is. Üdv:egy volt eüs
2022. febr. 3. 20:58
 6/11 anonim ***** válasza:
86%
Egy kórházban mindenki beteg, nem válogatnak szinteket. A sürgősségi van csak egyedül külön
2022. febr. 3. 20:58
 7/11 anonim ***** válasza:
86%

"17 évesen miért kell a gyerek osztályon lennem?"

Mert gyerek vagy. A kérdésedből is látszik. Majd ha 18 leszel, mehetsz az ordító, haldokó felnőttekhez a pisiszagba. Finom lesz.

2022. febr. 3. 21:05
 8/11 anonim ***** válasza:
94%

Nem igazán tudunk válogatni, az egyágyasok a Covidgyanùs eseteknek vannak fenntartva.

Általában kezelőorvos szerint tesszük a betegeket, akinek kevés betege van, annak a kórtermébe kerül az új. Nálunk nincs félhulla kórterem, valahol fenntartottak ilyet.

Pelenkás beteg akad mindenhol, demens is, az éjjel ordibálók jó esetben a pszichiáter látogatása után megnyugszanak, de pl. Karácsony környékén hetekig hallgattunk egy nyögdécselő nénit.

Múlt héten pedig 3 betegünk is inkább önkényesen távozott egy bűzölgő alkesz miatt, akit szintén nem tudtunk máshová tenni, fennjáró, kapott tusfürdőt a nővérektől, de egy gusztustalan ***.

2022. febr. 3. 22:19
 9/11 anonim ***** válasza:
78%

"17 évesen miért kell a gyerek osztályon lennem?"

Mert sajnos még kiskorú vagy. Ennek ellenére én már láttam példát arra is, hogy 16 éves lányt felnőtt osztályon, 20 éves férfit pedig a gyermek osztályon kezeltek.

Szerintem mindenkit oda tesznek, ahol jut neki hely. Nekem mesélt a 16 éves lány arról, hogy a felnőtt osztály valóban kevésbé rossz hely, mint a gyermek részleg, mert ott például maguknál tarthatják a betegek a csomagjaikat és ha akarnak, szülői engedély nélkül távozhatnak, de kimenő idő is van nekik. Tarts ki, egy év múlva ha kórházba kerülnél valamiért, valószínűleg már a felnőtt részlegen fognak kezelni, de remélem, hogy nem lesz rá szükséged. 17/L

2022. febr. 4. 02:53
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

7 évesen én is kedves nénik közé kerültem, összehaverkodtam egy kislánnyal akit néha meglátogattam, akkor nekem is jobbnak tűnt a nénis szoba, mint az ordítás.

Most a belgyógyászaton ahol dolgozom, viszont... hát némelyik kórterembe nem szívesen feküdnék be.

2022. febr. 4. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!