Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mennyi xanaxot vegyek be?

Mennyi xanaxot vegyek be?

Figyelt kérdés
A pszichiater felirt nekem xanaxot. Aztmondta 0,5osbol vegyek be egyet reggelente iskola elott. Viszont az a helyzet hogy még az 1 mg se nyugtat le nagyon, ugyanugy aggodom es szorongok egesz nap. Mennyit kene akkor szedjek? Szemelyes tapasztalatok alapjan kernek valaszt

2022. jan. 31. 20:07
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
88%
Rossz vége lehet a xanax ötletszerű szedésének. Ha nem érzed hatásosnak a beállított gyógyszeres kezelést kontrollvizsgálat javasolt.
2022. jan. 31. 20:08
 2/38 anonim ***** válasza:
91%

Bakker... szerinted ezt laikusok fogják neked megmondani?

Függő zombivá akarsz válni??

Az 9orvossal beszélj...

2022. jan. 31. 20:09
 3/38 anonim ***** válasza:
57%

Ne vegyel be 1 db-ot se mert tobb a kar mint a haszon

Hozzaszoksz vegul es mindig egyre tobb kell es latod mar most is irod hogy a 0,5 semmit se er

Ne akarj xarul lenni egesz nap

Ha sokaig szeded szedulni fogsz es rossz lesz a kozerzeted es hizni is fogsz mert lusta leszel mozogni

Ez mind az en tapasztalatom de hala az egnek mar nem szedem ezt a merget

2022. jan. 31. 20:10
 4/38 anonim ***** válasza:
72%
Beszélj a dokival, hogy hatástalan a gyógyszer. Remélhetőleg felír helyette valami normális gyógyszert.
2022. jan. 31. 20:10
 5/38 anonim ***** válasza:
86%
A 3-assal értek egyet. Ha szorongsz, akkor megoldást kellene találni a problémára ( tudom, közhely), nem pedig a tüneteit kezelni, ugyanis a xanax szedése olyan mintha innál, nem old meg semmit sem, de cserébe még nagyobb galibába fogsz kerülni.
2022. jan. 31. 20:13
 6/38 A kérdező kommentje:
Nem nem, nem függtem rá semmire, tegnapelott vettem be életem első szemét ami egy 0,5ös volt. Nem ereztem semmit. Aztan ma 1 mg-t, és most is maximum kicsit tompa voltam, de csak kicsit nyugtatott. Nem akarok rászokni, ezekkel én tisztába vagyok, most van egy 2 hetes vizsgaidőszakom ahol szükségem van most egy rövidtávú enyhítésre
2022. jan. 31. 20:17
 7/38 A kérdező kommentje:
szóval tapasztaltaktol kerdezem, ahhoz, hogy EGY nagyon stresszes nap előtt mennyit vegyek be hogy jól érezzem magam, kicsit szedatáljon tényleg?
2022. jan. 31. 20:19
 8/38 anonim ***** válasza:
83%

ha középiskolás vagy, inkább egyet se.

rengeteg enyhébb nyugtató van, próbáld meg pl. a remotiv nevűt, az vény nélküli vagy kezdj el orbáncű teát inni (kúraszerűen. egy csészétől nem leszel jobban)

Az orvosok nagy része azért ír fel mindenkinek, iskolásknak is xanaxot, mert pénzt kap érte.

én 17 évesen mentem dokihoz, h görcsöl a hasam, és elmondtam neki, h kivagyok, mert a barátommal szakítottunk, erre felírt xanaxot, azt sem tudtam, mi az, ő meg csak annyit mondott, h ez majd jót tesz. pár hét múlva meg amúgy kibékültünk a sráccal :)

még jó, h nem szedtem be, úgy voltam vele, hogy inkább kibőgöm magam.

Hülye doki...

2022. jan. 31. 20:23
 9/38 A kérdező kommentje:
De nem bírom már az iskolát, naponta folyamatosan izzad a tenyerem, a szívverésem az egekben, abba se tudom hagyni a szorongást, nekem ez már régre vezethető vissza nagyon, tényleg úgy érzem hogy lassan mostmár leáll az agyam is ettől a sok stressztől. Ezért se gondolnám hogy egy tea segíteni tudna rajtam (Ha egy 0,5 xanax se volt túl nagy hatással rám) 18 évesen.
2022. jan. 31. 20:27
 10/38 A kérdező kommentje:
5. milyen megoldást találjak akkor? hagyjam abba az iskolát, üljek otthon, csak járjak edzeni és hallgassak zenét egész nap? igen, pont ez amire vágynék most egy évre. De kivitelezhető egy ilyen életmód? aligha. Akkor nincs megoldás. Nyugtatni tudod magadat különböző dolgokkal átmenetileg, és túl kell vészelni az ilyen időszakokat.
2022. jan. 31. 20:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!