Ki tapasztalt már hasonlò problèmát? 21/F
Napi szinten előjön egy ájulás èrzès,teljesen legyengülök,az erőm elhagy.
Ez a folyamat naponta 2-3x szor következik be.
kb 10-20 percig tart! Vàltozèkony időkben, van hogy dèlben èpp zene hallgatàs közben, vagy hogy este zuhanyzás közben!
Mindig úgy èrzem hogy elàjulok de mèg eddig nem ment el a helyzet olyan durvàn!
-Pajzsmirigyel minden rendben.
-vèrcukor szint reggel (5,6).
-vèrnyomàsom az àjulàsèrzès közben, 125/85 (pulzus 80-90 közt).
Annyit hozzà tennèk hogy 2 hónapja kaptam a Novokaintól egy anafilaxiàs rohamot, akkor àjultam el teljesen, 2 kòrhàzi nap utan ki engedtek es rendbe voltam, irtak papirt hogy többet nem kaphatom meg ezt a gyógyszert, kb azòta van ilyen àjulàs èrzès (de ez csak egy elmèlet) lehet màs is de màr sok orvosnàl voltam, gyanakodtak idegrendszere is! Ki talàlkozot màr ilyen esettel?
Nem lehet enyhe pánikroham?
Nekem is volt egy ájulásom évekkel ezelőtt (hosszútávú alváshiány miatt) és utána folyamatosan előjött. Vizsgálgattak és arra jutottak hogy a további ájuldozásokat/gyengeségeket már csak a pánik idézi elő.
Mikor már nem is gondoltam arra az esetre. De mégis bennem volt tudat alatt, és pszichoszomatikus tüneteket okozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!