Miért van az, hogy én sokkal érzékenyebb vagyok az érintésre, mint mások?
Figyelt kérdés
PÉldául akkor, amikor valaki a hátam mögé áll, a kezét a vállamra teszi és a hüvelyujjaival erősen maszírozza a lapockáimnál az izmot, egyszrűen képtelen vagyok elviselni, borzalmas érzés. Valahogy nem a szokásos fájdalom, mintha megvágnám magam, hanem ilyen leírhatatlan. Egyből kirángatom magam a kezek alól.
Semmiféle maszírozást nem bírok, valahogy érzékeny az izmom rá.
Sportolok sokat, izmos vagyok, nem vagyok zsíros. Nem értem honnan jön ez az érzékenység. Ami másnak normális kényeztető masszázs az nekem kínzás.
2022. jan. 25. 00:21
1/5 A kérdező kommentje:
ilyenkro egyébként sokáig ott marad egy nyomó, szorító fájdalom, mintha izomlázam lenne. Nagoyn kellemetlen. Volt, hogy a barátnőm mellettem ült órán és a combomba belemszírozot csak úgy szórakozásból és az is marha kellemetlen volt, sokáig dörzsölgettem utána, hogy múljon már el a fájdalom.
2022. jan. 25. 00:23
2/5 A kérdező kommentje:
most is ha az ujjammal erősebben fúró mozdulattal megnyomom a combom nem a kezemet húzom el, hanem a combomat és baromira fáj. Tényleg nem tudom leírni rendesen, hogy milyen érzés.
2022. jan. 25. 00:29
3/5 Contefleur válasza:
Mert te ilyen vagy. Van aki szereti van aki nem. Mindenkiből más érzést vált ki.
4/5 A kérdező kommentje:
Ez eddig oké, csak ezért lebziznak, meg nyomoréknak hívnak. Ami meg nem esik jól. Mindenki más bírja az ilyet, én meg nem.
18/f
2022. jan. 25. 13:03
5/5 Contefleur válasza:
1-es vagyok. Majd lesz olyan, aki ezt elfogadja. Én egyes helyeken szeretem, egyes helyeken pedig kiráz a hideg ha hozzámérnek. A férjem pedig a világból is kiszaladha, ha meg akarnám masszírozni a hátát. Mégis szeretem :) Aki ezt nem tudja elfogadni, azzal nem kell foglalkozni. A te tested, ha te csak jó érzést szeretnél érezni, akkor megengedheted magadnak, hogy így történjen :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!