Gyomorfájás lehet idegi alapon ?
Figyelt kérdés
Helikobakterre kaptam antibiotikumot, beszedtem, 2 hétig jól voltam, ez idő alatt itthon voltam. Visszamentem dolgozni, 2 hét után megint elkezdett fájni a gyomrom. Most vagy nem hatott az antibiotikum, de akkor mitől voltam jól 2 hétig, vagy esetleg idegi alapon fáj a gyomrom ?2022. jan. 20. 06:57
1/8 anonim válasza:
Idegtől, nekem is ez volt míg suliba jártam, ha stresszes a munkahelyed válts
3/8 anonim válasza:
Persze, nekem hónapokig fájt, magánéleti gondok miatt. Folyamatosan ideges voltam. Aztán megoldódott, és lassan elmúlt.
4/8 anonim válasza:
Volt gyomortükrözés és mintavétel? Csak akkor állapítható meg az a baci. Mellette gyomorfekely is van. Ha ez a baj persze h fáj. Szedni kell antibiotikum mellé savcsokkentot, gyomorvedőt hónapig. Aztán újabb tükrözés, újabb mintavétel. Hosszú folyamat ez...
6/8 A kérdező kommentje:
Persze volt tükrözés, meg mintavétel is, úgy lett megállapítva. Február 26-án megyek kilégzéses tesztre.
2022. febr. 5. 21:13
7/8 anonim válasza:
Ennyi idő alatt ne várj gyógyulást. Ez jó pár hónap lesz és jó pár hónapig kell savlekötőt is szedni.
8/8 A kérdező kommentje:
Savlekötőt most nem szedek mert a kilégzéses teszt miatt nem lehet.
2022. febr. 10. 16:55
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!