Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Barátnőm hétfő reggel lett...

Barátnőm hétfő reggel lett covid pozitív én vasárnap estig vele voltam péntektől, mennyi az esélye hogy én is elkaptam?

Figyelt kérdés
2022. jan. 11. 18:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az első tünet után ha eltelt 10 nap és már 3 napja tünetmentes találkozhattok. Volt, akinek 7 egymás utáni gyorsteszt lett álnegatív. Tünetek esetén tényleg csináltass PCR-t. Barátnődnek jobbulást!
2022. jan. 11. 19:01
 12/14 A kérdező kommentje:
Rendben, koszonom a segitseget, egyebkent 8 an kaptak el az oszatalyukba most.
2022. jan. 11. 19:05
 13/14 anonim ***** válasza:

orrbadugosat csinalj, de annak is akkor van ertelme, ha tunetelsz mar vagy 4 napja, de legalabb 2

parom 2 szputnyik es szeotemberi pfizer utan elkapta a gyerekunktol. a gyerek het elejetol.volt beteg a parom csak ra 1 hetre kezdett tunetelni, de akkor nagyon es 2 nap utan az antigen gyortesztje az orrbadugos azonnal pozitiv lett.

Tunetek: kb barmi es gyorsan valtakozhat: laza szeklet, hasfajas, szedules, orrfolyas, torokkaparas, fejfajas, hanyas (mintha csak egy gyomorrontas lenne), gyengeseg, faradtsag, mahas vernyomas, rosszzllet, hoemelkedes, laz, kis kohecseles, tusszoges (amit nem.ertesz, mert pl nem takaritasz, nem szagolgatsz fuszereket), orebedugulas stb.

Tehat lehet elsiklottal a tuneteid felett vagy meg nem jottek elo. Ha van tobb antigenteszted, akkor 2 naponta tesztelj, es kb akkor erdemes ujra ffp2 maszk nelkul emberek kozott lenned, ha neked is a baratnod karantenjanak a vegere még mindig semi bajod.

2022. jan. 12. 13:59
 14/14 A kérdező kommentje:
Ma reggel csináltam antigént ez megint negatív, következőt szerintem majd szombaton, ha lesznek tüneteim akkor persze egybol pcr. Erdekes modon egyelore baratnom szulei nem kaptak el pedig oltatlanok bár 2020 őszén átestek a covidon.
2022. jan. 12. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!