Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Van olyan ember akire egyáltal...

Van olyan ember akire egyáltalán nem hat a koffein?

Figyelt kérdés
Van olyan ismerősőm aki ha délután teát vagy egy pohár colát iszik akkor már nem nagyon tud aludni éjszaka. A másik ismerősöm meg ha lefekvés előtt iszik kávét, energiaitalt, bármit, nem számít úgy alszik mint a bunda.

2022. jan. 11. 17:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Rám, mikor iszok kávét semmi hatása,(nem élénkít, nem dob fel) de ha elhagyom akkor elalszok a koffein hiánytól még ha épp álló helyzetben vagyok akkor is le esik a fejem. Nem leszek a kávétól pörgősebb de a hiányától fáradt leszek. Sajnos ez van..
2022. jan. 11. 17:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Általában rám sincs szinte semmilyen hatással. Ha délután majdnem elalszom és megiszok egy kávét, utána még simán el tudok aludni. Viszont előfordul olyan is, hogy egy pohár kóla után egyáltalán nem tudok elaludni. Szóval néha hatástalan, néha viszont kis mennyiségtől is élénkebb leszek.
2022. jan. 11. 17:45
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Jelen :D

Nagyjából egy hónappal ezelőttig csinálhattam bármit, esta lefeküdtem és úgy aludtam reggelig mint a bunda, pedig volt, hogy kávét ittam délelőtt, energiaitalt délután, a kettő között meg kólát. (Én sem tudom, hogy vagyok még életben.)

Most meg ha este nyolc után iszok kávét már picit nehezebben alszom el, de lehet azért, mert most nem vagyok annyira leterhelv munkában, és suliban, mint előtte.

2022. jan. 11. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!