Nitrox therapy tapsztalat, hogyan szedjem? (nem kávézom egyáltalán, nem fájna a szívem? Mivel nincs hozza szokva a koffeinhez?
Figyelt kérdés
2017. dec. 18. 19:41
1/9 anonim válasza:
Hát én régen orvoshoz kellett járkáljak, mert 150-160 volt a vérnyomásom, és érdekes módon, elhagytam a nitroxot, helyette csak edzésnapokon iszok egy kis kávét, azóta visszaállt 120-130-ra.
Nem mondom, hogy csak a nitrox volt a felelős a magas vérnyomásomért, de nagy valószinűséggel segitett benne.
De lehet, hogy csak nekem vitte fel ennyire a vérnyomásom és másnál nem történik semmi, ki tudja. Nekem ez a véleményem, tapasztalatom róla.
2/9 anonim válasza:
Ki kell próbálni. De alapvetően elég gyengének számít.
4/9 anonim válasza:
Attól függ...
De kipróbálhatod, lehet h nem lesz semmi bajod lesz, vagy nagyon meg fogja dobnj a szived, rosszullét stb.
6/9 anonim válasza:
Őszintén, mi az istennek ez? Nem igaz, hogy ma már nem lehet úgy edzeni, hogy előtte ne igyál valami szart... amitől eleve parázol, hogy bajod lesz tőle... ennyi rohadt agyhalottat egyrakáson...
7/9 A kérdező kommentje:
Egyszer mindent ki kell próbálni,meg anyádat is
2017. dec. 19. 17:02
8/9 anonim válasza:
En is ittam, es kavezom is. Teljesen mindegy. Egyenfuggo, hogy kinek hogy dobja meg a vernyomast pl.
Egyszer élsz, probald ki
9/9 anonim válasza:
Kérdező ajánlok minsen nap egy kiskanál nitrohígítót salátára dressingnek, sok benne a fehérje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!