Lányok, ha nagywcznetek kell, azt hogyan mondjátok?
Attól függ hogy hol, de igazából egyiket sem. Másodikat kicsit közönségesnek tartom. Az elsőt pedig én igazából itt a gyakorin olvastam, az életben még senkitől se hallottam azt a szót hogy "kakilni". Kakálni szót igen. Én is ezt használom ha valamiért szóba kerül (pl ha az egészségről van szó, mondjuk hányszor megyünk WC-re) de ha megyek éppen oda akkor azt én se jelentem be így egyértelműen.
Ha munkahelyemen jön rám ami ritka szerencsére akkor senkinek se jelentem be miért megyek WC-re. Viszont ha együtt élsz valakivel akkor nem kell titkolni se, otthon úgyis kiderül hogy hol vagy mert pl éppen ő is oda akar menni, szóval ilyenkor inkább poénosra vesszük.
Ha barátnál/rokonnál/munkahelyen történik, akkor "bocs, mindjárt jövök" ha idegen helyen akkor "hol találom a mosdót?".
A kiváltó okot fölösleges kommentálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!