Nagy dózisú antibiotikumtól ha rosszul leszek, akkor abbahagyhatom?
Figyelt kérdés
Az orvosom nem tudom elérni, nem tudom, mi ilyenkor a teendő. Nagyon nagy dózist szedek (azitromicin 500mg, 15 napig szedtem), még három napig kellene (de úgy, hogy nem "félbehagyom", hanem épp lejárt egy hármas adag, mert annyi van a dobozban), de félek abbahagyni, de folytatni is nagyon félek. Érzem, hogy legyengít, ideges vagyok és nagyon rossz a közérzetem, szédelegtem is, nem bírtam rendesen aludni. Szedek probiotikumot, de félek, hogy nem elég.2021. dec. 30. 15:22
1/4 anonim válasza:
Felelőtlen lenne. Az olyan emberek miatt alakulnak ki antibiotikumra rezisztens baktériumok mint te. Nem lesz semmi bajod attól ha még 3 napig szeded. Utána meg érdemes zöldségeket, zabpelyhet, és hasonló dolgokat enni, hogy egy egészséges bélflóra alakuljon ki benned.
2/4 A kérdező kommentje:
De ez óriási adag... félek, hogy bajom lesz. Nem érzem jolr magam.
2021. dec. 30. 15:58
3/4 anonim válasza:
Szedd végig, ezek nem indokai az abbahagyásnak!
4/4 Ypszilon1980 válasza:
Maga a félelem miatt nem szabad abbahagyni, szedd be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!