Ez a vércukorszint mekkora baj?
Figyelt kérdés
Nem ettem ma sokat, reggel ettem rántottát, aztán csak össze-vissza ettem 1 banánt meg pár szem szaloncukrot. Így 18.3.2021. dec. 28. 18:52
11/17 anonim válasza:
Vagyis 12 felett egyáltalán nem lehetne, 20 fölött meg már életveszélyes kategória.
13/17 A kérdező kommentje:
#11, mi tortenthet tole?
2021. dec. 28. 20:15
15/17 A kérdező kommentje:
Ertem. Mentő ilyenre kijon? Vagy menjek be en?
2021. dec. 28. 20:49
16/17 anonim válasza:
Igyál sok vizet, és ma már ne egyél semmit. De a napokban mindenképp menj el vele orvoshoz.
Mentőt ne hívj! Még csak az hiányozna hogy a covidot is elkapd bent...
17/17 anonim válasza:
ez magas, teljesen mindegy mit ettél.
valószínű azért nem vagy rosszul, mert fokozatosan lett ilyen magas, sok ember él magas cukorral (ált. elhízottak) akik nem is tudnak róla.
háziorvoshoz menj, ő fel tudja írni a meckformint amíg el nem jutsz a diabetológushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!