Miért fáj a fejem és szédülök ha a vércukrom nem alacsony?
Észrevettem, hogy ha nem reggelizek (délig nem eszek), akkor egy idő után nagyon elkezdek szédülni és fáj a fejem. Terheléses vércukorvizsgálaton nagyon alacsony lett a 120 perces értékem (2,49), ezért azt gondoltam biztos ilyenkor is az lehet a baj, hogy túl alacsony a cukrom. Ezért vettem egy vércukormérőt. De kiderült hgogy teljesen rendben van a cukrom ezekben a helyzetekben (5 körül van). Akkor mitől vannak ezek a tünetek? Esetleg lehet hogy csal a vércukorszint mérő? (Dcont Trend).
29/F
Vizet iszok rendesen, jóval az átlagon felül. Kávét nem iszok, sem semmilyen cukros löttyöt (még 100% gyümölcsleveket sem). Persze nyilván az a jó ha reggelizik az ember.
Csak maga a a szervi oka érdeklene, úgy általánosságban hogy ha nem eszik az ember, és mégis jó a cukra, akkor mitől szédülhet? A vérnyomás az jó kérdés. Bár soha nem volt vele problémám. És nem látom az összefüggést hogy az éhség hogy függ össze vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!