Mit tegyek már a pokolba kerget?
Neke. Pont ilyen problémám van , már nem bírom , kikészít. Én is fekszem az ágyban és egyszer felmegy a pulzusom és érzem hogy változik a ritmusa , vagy van amikor extra utések után , vagy azok kisérik. És a vérnyomásmérő is kimutatta 6 napja , 6 - 5 × , engem is pszichológushoz küldenek , de nem segített.
Én se merek nagyon mozogni mert félek hogy felmegy a pulzusom , csak sétálni merek. És félek a forróvizes zuhanytól is.
Olvastam a sinus aritmiáról , kicsit arra hasonlít. De az orvosoknak ez nem sokat mond. Készítettem egy ilyen "ritmuszavar" után közvetlen egy felvételt egy ekg alkalmazással egyértelműen látszik rajta hogy a szívdobbanások közti idő ugrál föl-le , azt írta rá a rendszer hogy :fokozott szívritmus variabilitás -kiváncsi vagyok mit mond rá az orvos , hétfőn megyek.
Kérdező írj privátot , hátha 2-en okosabbak leszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!