Magas pulzust hogy tudnám csökkenteni?
Figyelt kérdés
Sajnos nagyon stresszelek a napokban, szét mentünk a párommal, és egész nap rajta agyalok, mérem folyamatosan a vérnyomásom és reggel óta 112-117 a pulzusom. És nagyon félek, hogy valami bajom lesz, hogyan tudnám csökkenteni?
Iszom a vizet folyamatosan, pihengetek is, de nem megy le.
2021. dec. 24. 17:53
1/3 anonim válasza:
Próbálj nem figyelni rá, mert ez is egy stresszforrás. Nekem vérnyomásnaplót is kellett vezetnem miatta, és minél jobban arra koncentráltam hogy csökkenjen, annál magasabb lett.
2/3 A kérdező kommentje:
Hihetetlen, mennyire fel tudja az embert idegesíteni ez, és még ha nyugalmi állapotban vagyok akkor is 100-102
2021. dec. 24. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!