Miért nem használt az altató?
Figyelt kérdés
Egy időben szedtem altatót. Abba hagytam, mert már akkor se használt csak az elején. Most egy fél éve nem szedem, elegem van a nem alvásokból. Kiváltottam megint. Vettem be egy szemet és megint csak forgolódtam nem tudtam elaludn órákon át... Holott 10 perc alatt elkéne aludjak.
Ott tartok hogy beveszek egy levéllel hátha akkor tudok aludni de már oly annyira hogy az se érdekelne ha belehalnék....
Hány szemig lehet " biztonságosan" bevenni az altatót?
Ha azt nézem enyém egy gyengébb tehát ha az erősebből is van aki többet vesz be akkor én simán elmehetek ezzel 5-6 szemig.
2021. dec. 23. 09:19
11/11 anonim válasza:
Ettől nem leszel klinikai eset. DE ha ki sem próbálod, nem teszel meg mindent magadért, magától valószínűleg nem oldódik meg. Egy próbát megérne... szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!