Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » 1 hónapja tartó Algoflex...

1 hónapja tartó Algoflex Forte szedés okozhat májkárosodást vagy bármi mást?

Figyelt kérdés
Covidos voltam. Pont akkor kezdett nagyon fájni az amúgy is kezelés alatt álló fogam. Karantén alatt nem mehettem orvoshoz. Sajnos sok algoflexet bevettem.Időpontot akkor csak későbbre kaptam. Így folytattam a szedését. Holnap már megyek. De lehet ebből baj?

2021. dec. 20. 19:35
 1/9 anonim ***** válasza:
28%

Hát ez már eső után köpönyeg....

Nézz utána a hatóanyagának és abból meg fogod tudni a választ és a hogyan tovább - ot

2021. dec. 20. 20:03
 2/9 anonim ***** válasza:
Egyébként remélem nem lépted túl az élőirt mennyiséget
2021. dec. 20. 20:04
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem. Este szedtem be 1db-ot. Akkor fájt.
2021. dec. 20. 20:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor még nincs miért aggódni.
2021. dec. 20. 20:42
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor MEG
2021. dec. 20. 20:42
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem a legjobb, de ha már így alakult, kár ezen rágódni. A napi 1 tbl nem olyan vészes. Ettől függetlenül én egy ideig most pihentetném a szervezetedet mindenféle gyógyszerektől.
2021. dec. 20. 23:34
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Az algoflex ún. non-szteroud gyulladásgátló. Ezek vesekárosodást tudnak okozni hosszú távú használatkor vagy nagymennyiségű használatkor. Az egy hónap nem hosszú távú használat, úgyhogy nem lesz semmi gond, de érdemes odafigyelni, hogy csak indokolt esetben szedj fájdalomcsillapítót. Ez a mellékhatás amúgy idősekben szokott leginkább megjelenni, akiknek a veséje már amúgy is rosszabbul működik és minden sz@rra bevesznek 2-3 tabletta fájdalomcsillapítót.
2021. dec. 21. 08:09
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2021. dec. 21. 10:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Dehogy lessz bajod
2021. dec. 22. 05:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!